Παρουσίαση του Hyundai ix-ONIC HED-6 Concept
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παρουσίαση του Hyundai ix-ONIC HED-6 Concept
H Hyundai παρουσίασε τελικά το ix-ONIC HED-6 σε μία ειδική εκδήλωση για τον τύπο 1 εβδομάδα πριν την έκθεση της Γενεύης. Το πρωτότυπο δείχνει την σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η εταιρία στα επόμενα SUV της. Η νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρίας αφήνει πίσω την παλιά συντηρητική μορφή και πλέον με τις έντονες ακμές και καμπύλες το αυτοκίνητο έχει μια ποιο επιθετική και ευρωπαϊκή μορφή. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι οι ζάντες 21″, τα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα μπρος - πίσω, η εξάγωνη γρίλια καθώς και το νέο τρισδιάστατο πίσω τζάμι που είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας.
Το αυτοκίνητο θα διαθέτει ένα 1600αρη turbo κινητήρα απόδοσης 175 ίππων με μόλις 149 γραμμάρια εκπομπών C02 ανά χιλιόμετρο. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός ολοκαίνουργιου 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Περισσότερα για το Hyundai ix-ONIC HED-6 Concept σε μία εβδομάδα στην έκθεση της Γενεύης. Ως τότε δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
ΠΗΓΗ :
AUTOBLOG
http://www.autoblog.gr/2009/02/23/hyundai-ix-onic-hed-6-concept-revealed/
dimitris_m- Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα : Δημήτρης
Μοντέλο : TUCSON 2.0 GLS
Registration date : 17/05/2009
Απ: Παρουσίαση του Hyundai ix-ONIC HED-6 Concept
Ευχαριστούμε για τις info Δημήτρη.............
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.....αλλά περί ορέξεως....αχαχαχαχααχα
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.....αλλά περί ορέξεως....αχαχαχαχααχα
Kαι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου και βασικά σε κανέναν είτε έχει είτε όχι TUCSON......
Και αυτό που βλέπουμε δεν είναι suv (jeep).......!!!!!!!!
Και αυτό που βλέπουμε δεν είναι suv (jeep).......!!!!!!!!
dimitris_m- Μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα : Δημήτρης
Μοντέλο : TUCSON 2.0 GLS
Registration date : 17/05/2009
Ούτε εμένα μου πολυαρέσει...Τελείως ασφαλτινο μου κάνει...
geokal- Συχνό μέλος
- Αριθμός μηνυμάτων : 196
Τόπος : Λέχαιο-Κορινθίας
Όνομα : Γιώργος
Μοντέλο : sporty I
Registration date : 26/03/2009
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης